Bedrijven die innovatieontwikkeling omarmen en er pro-actief op inzetten, hebben grotere overlevingskansen dan bedrijven die dit niet doen. En aangezien de wereld in sneltreinvaart verandert, is dit voor veel organisaties ook echt bittere noodzaak. Wie niet investeert in innovatie, staat immers stil en zal hierdoor vroeg of laat zijn/haar bestaansrecht verliezen. Wilt u hier liever niet op wachten en actief met innovatie en vernieuwing aan de slag? Dan is een teamtraining ‘innovatieontwikkeling’ een goede opstap hiervoor. Neem hiervoor contact met op met onze incompany adviseur.


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: leadership, innovatie, organisatieontwikkeling en changemanagement komen hierin aan bod.

Resultaat

Innovatieontwikkeling versterkt de long-term concurrentiepositie van bedrijven. Het eindresultaat van een incompany training op het gebied van innovatie en vernieuwing, is:

  • Kennis over het eigen maken van continue vernieuwing, in individu, team en organisatie.
  • Kennis van innovatietrends, -ontwikkelingen, en -theorieën en hoe deze te gebruiken.
  • Inzicht in branche benchmarks en best practices inzake innovatieontwikkeling.
  • Kennis over het veranderen van een afwachtende mentaliteit naar een pro-actieve.
  • Kennis over het inzichtelijk maken van de marktbehoefte en hoe hierop in te spelen.
  • Kunde over het in beweging krijgen van medewerkers in (nieuwe) innovatieprocessen.

Met uw team meedoen aan de open training ? Meld u aan !

Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus vindt de 2-daagse open teamtraining ‘Innovatieontwikkeling’ plaats in een bosrijke omgeving in de regio van Utrecht. De onderwerpen zoals hierboven beschreven komen allen aan bod. U kunt hier met met uw afdeling/ team aan deelnemen. Er is plek voor maximaal 15 personen per training/ trainer. Bij grotere groepen worden er meerdere docenten ingezet. De tijden van de open training zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Deelnemen kan vanaf 4 personen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 995 euro (ex. BTW, all-in). Aanmelden kan via dit formulier. Indien u nog vragen heeft, kunt u die hier ook stellen.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: contact@ubsbusiness.nl of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.


Terug naar Organisatie-ontwikkelingsthema’s