Als directeur, manager of consultant heeft u uitgebreide en gefundeerde kennis nodig over uw verdien- en businessmodel. Dit is uiteraard van belang om uw organisatie goed op de toekomst voor te bereiden en bij te sturen daar waar nodig, maar zeer zeker ook om tijdig te kunnen innoveren en vernieuwen. Een snel veranderende marktvraag kan uw business immers zomaar op zijn kop zetten en dan dient u er wel klaar voor te zijn. Kennis van business modelling is dan erg handig. Wilt u (nu) ook inzetten op business modelling binnen uw organisatie? Neem dan contact met op met onze incompany adviseur.


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: wendbaar leadership, veranderbeleid, business modelling en teamontwikkeling komen hierin aan bod.

Resultaat

Kennis over business modelling draagt bij aan het toekomstbestendig maken van de organisatie en is belangrijk voor directie en management. Het eindresultaat van een incompany training op het gebied van business modelling, is:

  • Kennis over veelgebruikte modellen en technieken op het gebied van business modelling
  • Inzicht in vernieuwing van het business-model anticiperend op de veranderende marktvraag
  • Kennis over operationalisatie van het verdienmodel richting andere afdelingen.
  • Inzicht in alignment van externe veranderingen met de interne organisatie.
  • Hoe laat je organisatorische veranderingen aansluiten op de bedrijfsstrategie?
  • Hoe meet je de KPI’s door en hoe stuur je tijdig bij tijdens veranderprocessen?

Met uw team meedoen aan de open training ? Meld u aan !

Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus vindt de 2-daagse open teamtraining ‘Business Modelling’ plaats in een bosrijke omgeving in de regio van Utrecht. De onderwerpen zoals hierboven beschreven komen allen aan bod. U kunt hier met met uw afdeling/ team aan deelnemen. Er is plek voor maximaal 15 personen per training/ trainer. Bij grotere groepen worden er meerdere docenten ingezet. De tijden van de open training zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Deelnemen kan vanaf 4 personen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 995 euro (ex. BTW, all-in). Aanmelden kan via dit formulier. Indien u nog vragen heeft, kunt u die hier ook stellen.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: contact@ubsbusiness.nl of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.


Terug naar Organisatie-ontwikkelingsthema’s