Utrecht Business School ontwikkelt maatwerk-opleidingsprogramma’s die het eigen vermogen van individuen, teams en organisaties als geheel vergroten. We sluiten aan op uw bedrijfswaarden en – cultuur en blijven te allen tijden dicht bij de almaar veranderende realiteit. We dragen met ons maatwerk actief bij aan het ontwikkelen van lerende organisaties. Gedurende het ontwikkeltraject werken we intensief met u samen om gezamenlijk tot de meest effectieve maatwerkprogramma’s te komen. Uiteraard is ons aanbod van open opleidingen ook als ‘in-company’ beschikbaar.


Ontwikkeling van individu, team of organisatie

Wanneer u een maatwerkprogramma door UBS laat ontwikkelen, is dit nooit op basis van een vastomlijnde ”blue print”. We stellen te allen tijden uw leerbehoefte centraal en werken vanuit een open dialoog naar een gewenst ontwerp en invulling van het programma. Dit doen we samen met u, onze docenten en specialisten. Met UBS maatwerk wordt kennis en kunde overgedragen op individueel -, team-  of organisatieniveau.


Inspelen op de veranderende realiteit

Utrecht Business School sluit met haar maatwerkprogramma’s naadloos aan op de bedrijfswaarden en blijft te allen tijden dicht bij de steeds veranderende realiteit. Onze programma’s spelen doorgaans dan ook in op actuele trends en ontwikkelingen zodat u altijd vooraan loopt als het gaat om kennisontwikkeling, talentmanagement, business development of breder gesteld: hetneerzetten van uw lerende organisatie.


Direct bruikbaar en praktisch resultaat

Wanneer u een maatwerkprogramma door UBS laat ontwikkelen, resulteert dit altijd in compacte, praktische en direct toepasbare kennis en kunde. Wij streven er naar om kennis niet onnodig ingewikkeld of te uitgebreid te presenteren en focussen altijd op hetgeen waarvoor het programma bedoeld is: effect sorteren. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om uw medewerkers, afdelingen en organisatie te verrijken met waardevolle kennis en kunde.


Co-development, co-creatie en samenwerking

Utrecht Business School werkt intensief samen met opdrachtgevers om gezamenlijk (en vanuit een open dialoog) te komen tot een effectief programma. Door co-development en co-creatiesessies van onze specialisten met u (en uw team) als opdrachtgever wordt toegewerkt tot een maatwerkprogramma wat geheel voldoet aan de wensen en behoeften van uw organisatie.