Coaching helpt medewerkers bij het versnellen van trainings- en ontwikkelprocessen. Wilt u bijvoorbeeld betere vaardigheden op het gebied van leadership en/ of samenwerking ? Met behulp van onze coachtrajecten behaalt u de gewenste resultaten in een mum van tijd. We werken vanuit onze eigen unieke filosofie waarbij uw bedrijfscase en coachvraag altijd centraal staan.


Bekijk onze coachingtrajecten

Een coachingstraject wordt doorgaans op maat samengesteld op basis van uw wensen en behoefte en kan variëren van een paar losse ‘sparsessies’ tot een intensief begeleidingstraject. Onze coachingstrajecten zien er in de basis altijd als volgt uit: matching van deelnemer en coach, intake/coachingtraject en evaluatie. Wilt u eens sparren met onze business coaches over uw vraagstuk? Dat kan!  Wilt u onze (incompany) coachingtrajecten bekijken? Klik dan hier.


Onze coachingmogelijkheden

Onze coachingsprogramma’s zijn gericht op het verbeteren de soft-, hard- of professional skills van uw team, medewerkers of organisatie. Het einddoel is te allen tijden om de organisatie als geheel effectiever te maken. U of uw medewerkers kunnen op verschillende disciplines gecoacht worden door onze business coaches. Onze expertise zit o.a. op de disciplines: HRM, bedrijfskunde, finance, ict, strategie en management & leadership.


Investering / contact

Coachingstrajecten zijn maatwerk. Prijzen worden zodoende op basis van uw behoefte samengesteld. Wij verzoeken u om contact op te nemen met UBS om uw coachingsbehoefte goed in kaart te brengen. U kunt ons hiervoor bellen of mailen: bel 030-2270497 of email contact@ubsbusiness.nl. U kunt ook een gratis sparsessie aanvragen om uw businesscase te bespreken. Ons team staat voor u klaar en bespreekt graag de mogelijkheden met u.