Tijdens uw opleiding wordt u vakkundig begeleid door een kerndocent. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om, ter verdieping op uw opleiding, gecoacht te worden door een van onze docenten of business coaches op verschillende disciplines. Onze expertise zit o.a. op de disciplines: HRM, Finance & Accounting, Strategie, Leadership, Bedrijfskunde en ICT & CRM.


Business Coaching

ubs kennismakenTijdens de opleidingen worden cursisten begeleid door een kerndocent van UBS. Het begeleidingsproces zit hem met name op het kundig en inhoudelijk schrijven van uw referaat c.q. plan van aanpak. Doelstelling hierbij is dat u na uw opleiding direct met uw plan aan de slag kunt in de praktijk met een hoge kans op succes. Een coachingstraject kan echter ook op maat samengesteld worden op basis van uw behoefte, variërend van een maandelijkse ‘sparsessie’ tot een intensieve wekelijkse begeleiding. Coachingstrajecten worden als erg waardevol ervaren door onze cursisten. Wilt u eens sparren met onze business coaches over uw vraagstuk? Dat kan! Vraag dan vrijblijvend een ‘sparsessie’ aan.


Werkwijze coachingstraject

hans van der spekOnze coachingsprogramma’s zijn gericht op het verbeteren van uw organisatie in termen van effectiviteit, omzetgroei en commercieel resultaat. Als u gebruik maakt van een coachingstraject, start uw businesscoach met de eerste van vier geformuleerde stappen: de situatieanalyse. Samen met u wordt bekeken wat de huidige stand van zaken is, waardoor dit komt en welke insights en conclusies hieruit volgen. Hierna volgt stap 2: de (her)formulering van het businessplan (met o.a. doel, richting en gewenst resultaat). Stap 3 omvat de daadwerkelijke realisatie en implementatie van het businessplan en door middel van stap 4 wordt de voortgang van het ingezette beleid bewaakt. Meer informatie.


Lean-based begeleiding

U kschrijven3unt tijdens, na, of los van uw opleiding ook kiezen om gecoacht te worden op financieel-strategische doelstellingen (LEAN). Hierbij wordt er een plan/ project/ implementatie als voorbeeld genomen waar u mee van start wil. Om het project een hoge kans van slagen te geven, worden er heldere KPI’s aan gehangen (omzetverhoging/ kostenverlaging). Hierop wordt u door een LEAN-docent gecoacht. De doelstelling van het coachingstraject ligt vooral op het daadwerkelijk verwezenlijken van de geplande omzet/ kostendoelstellingen van het project in de tijd en het behalen van een goede ROI. Voor meer informatie over onze fact-based uitgangspunten; klik hier.


Investering / kosten

imagesVoor een afzonderlijke coachsessie betaalt u 190 euro (ex btw). Bij afname van een langer traject (meer dan 10 sessies) zijn kortingen  mogelijk. Voor een combinatiepakket: coach- en workshopsessies, betaalt u 490 euro (ex btw) per dagdeel. Voor een intensiever coachingstraject wordt maatwerk geleverd. Prijzen worden op basis van uw behoefte samengesteld. Wij verzoeken u om contact op te nemen met UBS om uw coachingsbehoefte goed in kaart te brengen. U kunt ons hiervoor bellen of mailen: bel 030-2270497 of email [email protected] U kunt ook een gratis sparsessie aanvragen om uw businesscase met onze coaches te bespreken.


Meer informatie per specifieke discipline: HRM, Finance & Accounting, Strategie, Leadership, Bedrijfskunde en ICT & CRM.