Talentvolle medewerkers vormen vaak de basis voor succesvolle bedrijven en organisaties. Het aanwezige potentieel wordt bij dit soort bedrijven optimaal tot ontwikkeling gebracht. Talentontwikkeling en talentmanagement worden dan ook steeds belangrijker voor het management van veel organisaties. Om uw organisatie ook op deze koers te krijgen, dient er een gerichte strategie gevoerd te worden waarbij talentmanagement en human resource development centraal staan. Een teamtraining ”talentontwikkeling” is een goede opstap hiervoor. Wilt u ook inzetten op talentontwikkeling binnen uw organisatie? Neem dan contact met onze adviseur. 


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: wendbaar leadership, talentontwikkeling, empowerment en teamontwikkeling komen hierin aan bod.

Resultaat

Talentontwikkeling draagt bij aan het versterken van de concurrentiepositie van veel bedrijven. Behoud en ontwikkeling van talent worden dan ook steeds belangrijker voor organisaties. Het eindresultaat van een incompany training op het gebied van talentontwikkeling is:

  • Kennis en kunde inzake talentontwikkeling en het benutten van het aanwezige potentieel.
  • Inzicht in motivaties van personeel/ talenten en de relatie met team- en bedrijfsdoelen.
  • ‘Talent Improvement’ inzake samenwerking, persoonlijke effectiviteit en communicatie
  • Verbetering van bedrijfsresultaten door beter gebruik/ aanwending van talenten.
  • Inzicht in de invloed van organisatiecultuur en (corporate) waarden op talentontwikkeling.
  • Inzicht in relaties tussen groepsdynamica, teamontwikkeling en talentrendement.

Met uw team meedoen aan de open training ? Meld u aan !

Op donderdag 26 augustus en donderdag 2 september 2021 vindt de 2-daagse open teamtraining ‘Talentontwikkeling‘ plaats. De onderwerpen zoals hierboven beschreven komen allen aan bod. U kunt hier met met uw afdeling/ team aan deelnemen. Er is plek voor maximaal 15 personen per training/ trainer. Bij grotere groepen worden er meerdere docenten ingezet. De tijden van de open training zijn van 15.00 tot 21.00 uur. Deelnemen kan vanaf 4 personen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 995 euro (ex. BTW). Aanmelden kan via dit formulier. Indien u nog vragen heeft, kunt u die hier ook stellen.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: [email protected] of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.

Customer Cases

Utrecht Business School helpt bedrijven en instellingen met training en opleiding op het gebied van management & leadership. Of u uw medewerkers op individueel niveau kennis wilt bijbrengen, op afdelings-/ teamniveau of op organisatieniveau. Voor alle wensen en behoeften bieden wij passende leeroplossingen, volledig afgestemd op uw organisatie. Graag tonen wij u hieronder een aantal recente ‘customer cases’ van door ons uitgevoerde incompany- en teamtrainingen. Wij hopen u hiermee een goed beeld te geven van de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.


Heeft u een vraag over onze incompany mogelijkheden?  Stel uw vraag


teamtraining

team

teamontwikkeling


     FME Ondernemersorganisatie                         Rabobank Nederland              Achmea Pensioenservices


incompany       groepstrainingopleiding


                 NUON Energy                                       ASR Verzekeringen                   Avnet Technology Solutions       


Utrecht Business School helpt organisaties met training en opleiding op het gebied van management & leadership. Door middel van  bovenstaande customer cases krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.


Terug naar Teamontwikkelingsthema’s