Talentvolle medewerkers vormen vaak de basis voor succesvolle bedrijven en organisaties. Het aanwezige potentieel wordt bij dit soort bedrijven optimaal tot ontwikkeling gebracht. Talentontwikkeling en talentmanagement worden dan ook steeds belangrijker voor het management van veel organisaties. Om uw organisatie ook op deze koers te krijgen, dient er een gerichte strategie gevoerd te worden waarbij talentmanagement en human resource development centraal staan. Een teamtraining ”talentontwikkeling” is een goede opstap hiervoor. Wilt u ook inzetten op talentontwikkeling binnen uw organisatie? Neem dan contact met onze adviseur. 


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: wendbaar leadership, talentontwikkeling, empowerment en teamontwikkeling komen hierin aan bod.

Resultaat

Talentontwikkeling draagt bij aan het versterken van de concurrentiepositie van veel bedrijven. Behoud en ontwikkeling van talent worden dan ook steeds belangrijker voor organisaties. Het eindresultaat van een incompany training op het gebied van talentontwikkeling is:

  • Kennis en kunde inzake talentontwikkeling en het benutten van het aanwezige potentieel.
  • Inzicht in motivaties van personeel/ talenten en de relatie met team- en bedrijfsdoelen.
  • ‘Talent Improvement’ inzake samenwerking, persoonlijke effectiviteit en communicatie
  • Verbetering van bedrijfsresultaten door beter gebruik/ aanwending van talenten.
  • Inzicht in de invloed van organisatiecultuur en (corporate) waarden op talentontwikkeling.
  • Inzicht in relaties tussen groepsdynamica, teamontwikkeling en talentrendement.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: [email protected] of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.


Terug naar Teamontwikkelingsthema’s