Leadership Development helpt managers om een leidende rol te pakken en zich zelf te ontwikkelen tot een geloofwaardige en betekenisvolle leider. Leiders die een bedrijf toekomstbestendig kunnen maken en ze door eventueel zwaar weer kunnen loodsen. Leiderschapsontwikkeling is dan ook van wezenlijk belang voor bedrijven en vormt een voorwaarde om potentieel succesvol te kunnen zijn. Inzetten op leiderschaps- ontwikkeling dient twee doelen: de persoonlijke ontwikkeling van de manager in kwestie en de verdere ontwikkeling van de (lerende) organisatie. Wilt u ook inzetten op leiderschapsontwikkeling binnen uw organisatie? Neem dan contact met op met onze incompany adviseur.


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: wendbaar leadership, empowerment en zelfsturende teams komen hierin aan bod.

Resultaat

Leiderschapsontwikkeling versterkt de kwaliteiten van leidinggevenden: zowel persoonlijk als richting hun teams. Het eindresultaat van een incompany training op het gebied van leiderschapsontwikkeling, is:

  • Betere en duurzamere bedrijfsresultaten
  • Hogere betrokkenheid bij de medewerkers
  • Toegenomen vertrouwen in de leidinggevende
  • Meer accountability van het leadership
  • Effectievere samenwerking en communicatie
  • Verhoging van de emotionele intelligentie.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: contact@ubsbusiness.nl of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.


Terug naar Teamontwikkelingsthema’s