De huidige tijd van digitale transformatie stelt nieuwe eisen en vraagt om nieuwe ”ways of thinking” ten aanzien van informatie en het management ervan. Met een incompany programma over ”informatiemanagement” leert u hoe er effectief omgegaan kan worden met nieuwe ICT-uitdagingen en worden uw medewerkers tevens geupdate met de meest actuele kennis en inzichten over dit kennisgebied. Het geeft uw organisatie de brandstof die nodig is om de uitdagingen van het huidige informatietijdperk goed te kunnen tackelen. Wilt u ook inzetten op informatiemanagement binnen uw organisatie? Neem dan contact met op met onze incompany adviseur.


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: wendbaar leadership, informatiemanagement, empowerment en zelfsturende teams komen hierin aan bod.

Resultaat

Goed informatiemanagement brengt veel voordelen met zich mee voor organisaties. Van efficiency- en kostenvoordelen, tot concurrentievoordelen. Het eindresultaat van een incompany training op het gebied van informatiemanagement, is:

  • Er is kennis over de rol van informatie in organisaties en de impact die dit kan hebben op de concurrentiepositie.
  • Inzicht in technologische en maatschappelijke (IT) trends welke van invloed kunnen zijn op het bedrijf.
  • Er is kennis en kunde omtrent het beter kunnen oppakken en doorvoeren van innovatie- en NPD-processen.
  • Kennis over de mate van belangrijkheid die ICT heeft als aanjager van innovaties en productontwikkeling.
  • Er is kunde om informatiebeleid op een ”engaging” manier om te zetten in effectieve implementatietrajecten.

Met uw team meedoen aan de open training ? Meld u aan !

Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus vindt de 2-daagse open teamtraining ‘Informatiemanagement’ laats in een bosrijke omgeving in de regio van Utrecht. De onderwerpen zoals hierboven beschreven komen allen aan bod. U kunt hier met met uw afdeling/ team aan deelnemen. Er is plek voor maximaal 15 personen per training/ trainer. Bij grotere groepen worden er meerdere docenten ingezet. De tijden van de open training zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Deelnemen kan vanaf 4 personen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 995 euro (ex. BTW, all-in). Aanmelden kan via dit formulier. Indien u nog vragen heeft, kunt u die hier ook stellen.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: [email protected] of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.

Customer Cases

Utrecht Business School helpt bedrijven en instellingen met training en opleiding op het gebied van management & leadership. Of u uw medewerkers op individueel niveau kennis wilt bijbrengen, op afdelings-/ teamniveau of op organisatieniveau. Voor alle wensen en behoeften bieden wij passende leeroplossingen, volledig afgestemd op uw organisatie. Graag tonen wij u hieronder een aantal recente ‘customer cases’ van door ons uitgevoerde incompany- en teamtrainingen. Wij hopen u hiermee een goed beeld te geven van de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.


Heeft u een vraag over onze incompany mogelijkheden?  Stel uw vraag


teamtraining

team

teamontwikkeling


     FME Ondernemersorganisatie                         Rabobank Nederland              Achmea Pensioenservices


incompany       groepstrainingopleiding


                 NUON Energy                                       ASR Verzekeringen                   Avnet Technology Solutions       


Utrecht Business School helpt organisaties met training en opleiding op het gebied van management & leadership. Door middel van  bovenstaande customer cases krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.


Terug naar Organisatie-ontwikkelingsthema’s