Veel bedrijven hanteren een verouderd IT-securitybeleid. Er worden regels en protocollen gevolgd die geen duidelijke doelen meer dienen. De vraag die steeds vaker gesteld wordt is: in hoeverre is ons IT-security beleid nog actueel? Een terechte vraag want met een verouderd securitybeleid worden organisaties onnodig blootgesteld aan digitale gevaren. Wanneer u een programma op securitygebied volgt, krijgen uw medewerkers de benodigde strategische guideliness en praktische instrumenten aangereikt waarmee een goede informatiebeveiliging kan worden opgezet. Interesse? Contact onze incompany adviseur voor meer informatie. 


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: wendbaar leadership, it-security, empowerment en zelfsturende teams komen hierin aan bod.

Resultaat

Een IT-security programma draagt o.a. bij aan het opzetten, invoeren en managen van een solide beveiligingsbeleid. Het eindresultaat van een incompany training op het gebied van IT-security & Data Protection, is:

  • Kennis over het zelfstandig ontwikkelen en managen van een IT-securitybeleid
  • Inzicht in het interpreteren en uitvoeren van risico analyses
  • Kunde inzake het samenstellen van een IT-regels en protocollen voor uw organisatie
  • Kennis over het opzetten en uitvoeren van een security awareness curriculum
  • Vaardigheden om een it-security implementatie op een effectieve manier te begeleiden
  • Kennis kunde om te adviseren op het gebied van business continuïty
  • Vaardigheden om als spil te kunnen functioneren tussen IT en management

Met uw team meedoen aan de open training ? Meld u aan !

Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus vindt de 2-daagse open teamtraining ‘IT Security & Data Protection’ plaats in een bosrijke omgeving in de regio van Utrecht. De onderwerpen zoals hierboven beschreven komen allen aan bod. U kunt hier met met uw afdeling/ team aan deelnemen. Er is plek voor maximaal 15 personen per training/ trainer. Bij grotere groepen worden er meerdere docenten ingezet. De tijden van de open training zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Deelnemen kan vanaf 4 personen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 995 euro (ex. BTW, all-in). Aanmelden kan via dit formulier. Indien u nog vragen heeft, kunt u die hier ook stellen.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: contact@ubsbusiness.nl of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.


Terug naar Organisatie-ontwikkelingsthema’s