U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 030-2270497 of per email op contact@ubsbusiness.nl. U kunt uw vraag ook stellen via dit formulier. Voor vragen over studiekeuze kunt u een (telefonisch) gesprek inplannen met onze opleidingsadviseurs.


Contact met incompany adviseur

Wilt u een maatwerkopleiding bij u op kantoor? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard. Neem voor vragen, afstemming of een offerte-aanvraag contact op met onze incompany-adviseur op telefoonnummer: 030-2270497 of emailadres contact@ubsbusiness.nl. U kunt ook vrijblijvend een sparsessie aanvragen. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan ook via de incompany-adviseur. U krijgt een offerte binnen 24 uur in uw mailbox.


Contact met opleidingslocaties 

Utrecht Business School biedt haar opleidingen aan op een drietal inspirerende locaties in de omgeving van Utrecht. Daarnaast zijn er locaties in Amsterdam en Maastricht. Op alle door UBS gebruikte locaties is er WIFI aanwezig, is ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties prima te bereiken. De opleidingen worden verzorgd aan de Universiteit Utrecht, Leuvenlaan 19, Utrecht. (bekijk locatie), Hogeschool Domstad, Koningsbergersraat 9, Utrecht. (bekijk locatie) en Savannahweg 17, Utrecht (bekijk locatie). De opleidingslocaties in Amsterdam en Maastricht kunt u tot slot vinden via deze link.


Kantoor Utrecht Business School

Wilt u persoonlijk kennis maken met ons? Dat kan. We ontvangen u graag eens bij ons op kantoor aan de Savannahweg 17 in Utrecht. U kunt ook een afspraak maken  met onze businesscoaches via deze link. U kunt ons ook ontmoeten tijdens een van onze proefcolleges in de omgeving van Utrecht of op een van de vele beurzen en events in het land. Wilt u ons iets toesturen? Dan kan dat naar: Utrecht Business School, Savannahweg 17, 3542 AW, Utrecht. Facturen ontvangen wij graag digitaal op emailadres info@ubsbusiness.nl o.v.v. ‘Factuur Utrecht Business School ‘.


Utrecht Business School

Hieronder volgt een introductievideo over Utrecht Business School. Er wordt kort uitgelegd wie we zijn, wat we doen, waarom we dit doen. Voor nader contact met UBS en/ of meer informatie over onze programma’s; klik hier.