Contact. U kunt Utrecht Business School bereiken op het algemene telefoonnummer: 030-2270497. Wij zijn per email bereikbaar op info@ubsbusiness.nl. Voor specifieke vragen over studiekeuze of incompany programma’s, verzoeken wij u contact op te nemen met onze opleidingsadviseurs. Meer contactinformatie over UBS vindt u op de volgende pagina. Lees meer.


Visie. In onze visie zijn bedrijven het meest succesvol wanneer zij op de hoogte zijn van actuele trends en ontwikkelingen, uitgerust zijn met de juiste tools en instrumenten, kennis hebben van de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de benodigde vaardigheden in huis hebben om de uitdagingen aan te kunnen gaan. Het is onze ambitie om dit soort programma’s aan te bieden. Lees meer.


Faculty & Staff. Utrecht Business School bestaat uit de secties: finance & accounting, strategisch management, bedrijfskunde, management & leadership, hrm, en ict & crm. Bij elke sectie zijn verschillende docenten betrokken. Onze docenten zijn doorgaans actief als: hoogleraar, consultant, doctor en/ of praktijkprofessionals van uiteenlopende bedrijven, multinationals en kennisinstellingen. Lees meer.


Opleidingslocaties. Utrecht Business School biedt haar opleidingen aan op een drietal inspirerende toplocaties in de omgeving van Utrecht. Op de volgende pagina staan de door UBS ingezette externe locaties weergegeven. Op vrijwel alle locaties is er WIFI aanwezig, is ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties prima te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Lees meer.


Kennispartners. Utrecht Business School werkt op het gebied van educatie, research, kennisontwikkeling, -deling en -verspreiding nauw samen met verschillende partners uit diverse vakgebieden. Door middel van dit soort samenwerkingen helpen wij het vakgebied vooruit en kunnen wij onze studenten voorzien van up-to-date informatie waarmee in de praktijk daadwerkelijk het verschil kan worden gemaakt. Lees meer.


Accreditaties. UBS heeft een NIMA-accreditatie voor een aantal opleidingen zoals het ‘Marketing the Content’ programma. Studenten die dit succesvol doorlopen, verkrijgen PE-punten waarmee de ‘SMP’ titel kan worden behouden. Accreditatietrajecten die worden voorbereid, zijn bij het NVAO, het CBRKO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs), het NIVRA (Nederlands Instituut voor Register Accountants) en bij het CEDEO (Centrum voor documentatie en informatie over bedrijfsexterne opleidingen).


Referenties. Onze deelnemers zijn afkomstig van diverse bedrijven en instellingen en uiteenlopende vakgebieden. Hieronder vindt u een overzicht met achtergronden, gerealiseerde projectplannen en klantcases, beoordelingen en evaluaties. Voor meer informatie en contactmogelijkheden met deelnemers en afgestudeerden, verzoeken wij u contact op te nemen met onze opleidingsadviseurs. Lees meer.


Investment Funds. UBS Investment Fund richt zich op de financiering van veelbelovende MKB-bedrijven in Midden-Nederland. Lees meer over dit fonds. Het Corporate Social Responsibility Fund is een subsidiefonds dat lokale duurzaamheidsprojecten uit de regio Utrecht ondersteund. Lees meer over dit fonds.


Foto’s en video’s. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom hebben we deze pagina voor u ingericht. Een overzicht van Utrecht Business School in beeld, geluid, foto’s en video’s. Maak nader kennis met onze kerndocenten, programmaleiders, gastdocenten, studenten en andere medewerkers! Lees snel verder op deze pagina.


Vacatures. UBS Business School is op zoek naar enthousiaste, kundige kennisondernemers die onder de vlag van UBS kwalitatief hoogwaardige opleidingen in de markt willen/ kunnen zetten passend bij de visie en structuur van de huidige UBS opleidingen. Voor onderstaande vakgebieden zoeken wij professionals die samen met UBS verder willen groeien. Lees meer.


UBS Business Netwerk. Dit netwerk geeft u toegang tot een wereld aan mogelijkheden om uw kennis, -kunde en expertise naar een hoger niveau te tillen, nieuwe mensen te ontmoeten, uw netwerk te vergroten en nieuwe business kansen te benutten. Als lid profiteert u van de vele extra’s die UBS Business School in samenwerking met haar partnernetwerk, aanbiedt. Lees meer.


Incompany. Wilt u een maatwerkopleiding die bij u op kantoor plaatsvindt? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van haar open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Bij groepen vanaf zes personen, kunnen wij doorgaans al een opleiding voor u organiseren. Wilt u meer informatie over onze incompany programma’s? Lees dan verder op deze pagina.